Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tržni centar i Lidl u Novom Sadu kod GSP-a na Futoškom putu

Tržni centar i Lidl u Novom Sadu kod GSP-a na Futoškom putu

Skupština grada Novog Sada je usvojila urbanistički plan kojim se predviđa izgradnja tržnog centra na Futoškom putu kod Rasadnika.

Kako prenosi 021, odbornici su prihvatili da se na Rasadniku smanju zelena površina sa 25% na 15% na zahtev kompanija "Lidl Srbija" i "Balcans Real Estate" iz Beograda.

Ovim je praktično otkrivena i druga lokacija na kojoj će nemački Lidl graditi supermarket u Novom Sadu pored poznate lokacije na uglu Bulevara Vojvode Stepe i Bulevara Evrope, gde je Lidl kupio plac od 11.142 kvadrata za 1,6 miliona evra kako bi se tu sagradio objekat od 2.000 kvadrata i 100 parking mesta.

Izvor: 021.rs

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum