Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DIS, McDonald’s Drive i drugi poznati brendovi stižu u Borču

DIS, McDonald’s Drive i drugi poznati brendovi stižu u Borču

Na placu na Zrenjaninskom putu u Beogradu, kompanija "MPC Properties" započela je izgradnju još jednog retail parka koji će zadovoljavati visoke međunarodne standarde.

Projekat vredan više od deset miliona evra građanima Borče ponudiće 35 modnih brendova, elektronike, restorana kao i supermarket. U sklopu njega kompanija Dis otvoriće još jedan maloprodajni objekat, koji će ujedno biti i prvi u tom delu Beograda. Lanac restorana "McDonald’s" takođe će biti prisutan u tom delu grada otvaranjem "McDonald’s Drive" u sklopu šoping parka. Buduće maloprodajne objekte otvoriće i "Sport Vision", "Planeta Sport", "N Sport", "Laguna", "Jasmin", "Studio Moderna", "Diopta", "Alta exchange office" i drugi.

Površina budućeg "Borča Retail Parka" iznosi 12.000 m2, dok će posetiocima biti na raspolaganju i prateći sadržaji kao i parking za 370 vozila.
Otvaranje šoping centra u Borči planirano je na jesen ove godine, dok će za nešto manje od mesec dana kompanija "MPC Properties" otvoriti i "Shoppi" prvi retail park u Subotici.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum