Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Preventivno povlačenje Mars Chocolate proizvoda

Preventivno povlačenje Mars Chocolate proizvoda

Kompanija Mars Chocolate kao meru predostrožnosti povlači sa tržišta Srbije proizvod koji je proizveden u Holandiji (Veghel) zbog mogućnosti prisustva plastike u tom proizvodu.

Mars South Central Europe - Predstavništvo Beograd preventivno povlači isključivo proizvod Snickers četvoropak (4x50g) nakon što je u jednom od proizvoda u fabrici u Holandiji pronađen komadić plastike.

Povlačenje se odnosi samo na dole navedeni artikal koji je proizveden u Holandiji sa navedenim rokom upotrebe i brojem serije, i ne odnosi se na bilo koje druge Mars proizvode koji su proizvedeni u drugim fabrikama:

SNICKERS® Četvoropak:

 Artikal  Naziv  Broj serije  Rok upotrebe
 ANM35  Snickers 34*4*50g MP HR BA RS ME  550F2NLD03  10/07/2016

Takodje, kompanija Mars skreće pažnju da gore navedena situacija potencijalno postoji u Mix Minis pakovanju sa rokom upotrebe do 15.02.2017. koje se isključivo može naći na aerodromu u Duty Free radnji.

vo je izolovani slučaj koji se odnosi samo na gore navedeni proizvod koji je proizveden u Holandiji. Nijedna druga vrsta čokolade, pakovanja, veličina čokoladica, serija proizvoda, rok upotrebe ili proizvod koji je proizveden na drugim lokacijama nisu pogođeni ovim slučajem.

Do današnjeg dana kompanija Mars je primila samo jednu žalbu potrošača u svetu. U Srbiji, do sada nije primljena nijedna žalba potrošača.

Potrošači koji su kupili takav SNICKERS® Četvoropak (4x50g) se upozoravaju da ne bi trebalo da konzumiraju ove proizvode. Za više informacija potrošači mogu da se obrate servisu kupaca kompanije Nelt na broj telefona 011/ 3779 377.

Mars South Central Europe - Predstavništvo Beograd je izrazilo žaljenje ukoliko su potrošači imali bilo kakvu neprijatnost i uputila iskreno izvinjenje svim potrošačima SNICKERS® čokoladica.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum