Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Podravka: Nova komunikaciona platforma i redizajn brenda Vegeta

Podravka: Nova komunikaciona platforma i redizajn brenda Vegeta

Kompanija Podravka predstavila je novu komunikacionu platformu i redizajn svog najpoznatijeg brenda Vegeta.

”Slobodno kuvaj“ je novi slogan i koncept koji promoviše inovativne načine kuvanja, podstiče kulinarsku kreativnost, angažujući maštu kao jedini recept. Da kuhinja sada više ne predstavlja samo prostoriju za kuvanje, nego mesto za druženje i igralište za kulinarsku kreativnost, pokazali su popularni Andrija i Anđelka na druženju upriličenom za poslovne partnere i medije.

“Želimo da inspirišemo potrošače da zaborave dosadašnja pravila u kuvanju i da kada uđu u kuhinju veruju svojim osećajima i uzdaju se u Vegetu. Poručujemo im da zaborave sve što znaju uz maštu koja je jedini recept. Sigurni smo da će novi koncept inspirisati mnogobrojne potrošače koji nam već decenijama veruju, a naša želja je da se približimo i mlađim generacijama koji tek ulaze u svet kulinarstva - naglasila je Jasmina Ristić, direktor marketinga Podravka Srbija.

O kompaniji PodravkaVegeta - novi dizajn

U prehrambenoj industriji Podravka se ubraja među vodeće kompanije u jugoistočnoj,srednjoj i istočnoj Evropi. Od drugih kompanija razlikujemo se po sposobnosti razumevanja potreba potrošača, našim markama proizvoda i visokom kvalitetu proizvoda i poslovnih procesa. Podravka ima fabrike i predstavništva u preko 20 zemalja na tri kontinenta, Evropi, Australiji i Americi. Njena snažna distribucijska mreža proteže se od Jadranskog do Baltičkog mora, čime se približila svojim kupcima na međunarodnom tržištu. Isto tako, uz proizvodnju i prodaju na području regije, Podravka ima strateške saveze na pojedinim tržištima te putem svoje razvijene distribucijske mreže distribuira proizvode svojih partnera.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum