Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Neoplanta nagrađena QUDAL priznanjem za kvalitet

Neoplanta nagrađena QUDAL priznanjem za kvalitet

Istraživanje koje je sprovela međunarodna agencija ICERTIAS pokazalo je da potrošači smatraju da Neoplanta nudi polutrajne salame najvišeg kvaliteta na domaćem tržištu.

Tim povodom, kompaniji je dodeljeno prestižno priznanje QUDAL, čiju će oznaku polutrajni proizvodi Neoplante moći da nose do 2017. godine. Istraživanje je obuhvatilo 1200 ispitanika širom Srbije, koji su u pitanjima otvorenog tipa Neoplanti dodelili prvo mesto za kvalitet.

Direktor marketinga i razvoja u Neoplanti, Slavica Adžić, izjavila je da je priznanje dodatni podstrek za sve zaposlene u kompaniji da dosledno prate viziju Neoplante i za potrošače pripremaju savršene zalogaje.
„Raduje nas što su kupci još jednom pokazali da prepoznaju i cene naš kvalitet. Kao lider u kategoriji polutrajnih proizvoda ne zadovoljavamo se trenutnim uspehom, već nastavljamo sa ulaganjima u inovativne tehnologije kako bismo osigurali zadovoljstvo naših potrošača iz godine u godinu. Shodno tome, vašu omiljenu Pipi kobasicu od sada ćemo proizvoditi od sirovine dobijene po unapređenoj, nemačkoj, Baader tehnologiji separacije mesa. Na taj način potrošačima pružamo proizvod savršene teksture, pouzdanog kvaliteta i prepoznatljivo dobrog Pipi ukusa“, kaže Slavica Adžić.

ICERTIAS je međunarodna sertifikacijska kuća osnovana u Švajcarskoj, sa fokusom na glas i interes potrošača. Sa svojim sertifikacijskim programima Best Buy Award, QUDAL - QUality meDAL i Customers' Friend, ICERTIAS je prisutan u više od 40 zemalja sveta na pet kontinenata. Na tržištima na kojima je prisutan, u proseku više od 70 odsto populacije ističe da bi radije kupovalo proizvode i usluge koji nose ICERTIAS sertifikacijske oznake (73 odsto potrošača u Srbiji).

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum