Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren Valdi market u Zrenjaninu

Otvoren Valdi market u Zrenjaninu

Vodećim snabdevačima Zrenjaninaca se pridružila subotička kompanija "Fiva" (Phiwa), čiji je market iz lanca "Valdi" 11.08.2008. svečano otvoren u zrenjaninskom najmnogoljudnijem naselju Bagljaš. Ovaj prodajni objekat ima 1.300 kvadrata prodajnog prostora, a u asortimanu je približno 5.000 različitih artikala. Almir Zejneli iz marketinga i prodajnog odeljenja "Five" istakao je da su cene u marketima "Valdi" povoljne jer trgovci koje predvodi Rudolf Valner, nemački biznismen i većinski vlasnik "Five", zaradu vide u velikom prometu, a ne u visokoj trgovačkoj marži.

Na pitanje kako komentariše činjenicu da se na najviše sto metara od marketa "Valdi" nalazi samoposluga "Maksi" beogradske "Delte" odnosno da su u snabdevanje Zrenjaninaca uključeni još i novosadska firma "Univereksport", hrvatska "Idea" i lokalna trgovačka kuća "Gomeks" Almir Zejneli je odgovorio da na zrenjaninskom tržištu ima mesta za sve, a da svi trgovci imaju pravo na svoj deo kolača.

"Konkurencija je poželjna, a ja verujem da će potrošači od toga imati korist. Mi asortimanom i cenama ne forsiramo bogate kupce, naprotiv, okrenuti smo građaninu s prosečnom kupovnom moći, a na Bagljašu je takvih najviše. Mi ćemo uložiti maksimum da oni kod nas najradije dolaze", rekao je Almir Zejneli podsećajući da su marketi "Valdi" već otvoreni u Senti, Adi i Kanjiži.

Izvor: Građanski list

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum