Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Aman počeo da uvozi Les Mousquetaires proizvode

Aman počeo da uvozi Les Mousquetaires proizvode

"Saint Eloi", "Top Budget", "Apta", "Netto" i drugi brendovi francuskog giganta "Les Mousquetaires" ponovo se nalaze u nekadašnjim objektima "Interexa", a danas "Inter Amana", u Srbiji.

Trgovinski lanac "Aman" koji je nedavno preuzeo svih devet maloporodajnih objekata "Interexa" otpočeo je uvoz "Les Mousquetaires" proizvoda. Pena za brijanje "Netto", tečni sapun ''Top Budget'', crveni i beli pasulj u konzervama "Saint Eloi'', tablete za mašinsko pranje sudova i sredstva za čišćenje "Apta", samo su neki od proizvoda koji se nalaze u sadašnjim "Inter AMAN" supermarketima. Na nekim deklaracijama je i dalje prisutno ime "Interex Srbija", dok na onima koji su nedavno stigli na police ovih marketa kao uvoznik stoji "Aman Surčin" Trgovac je otišao korak dalje, pa su neki od pomenutih proizvoda primećeni i na policama manjih "Aman" marketa.

Potez ovog lanca je očekivan, imajući u vidu popriličan broj potrošača koji su posećivali ''Interex'' objekte i kupovali francuske proizvode. "Aman" već duži vremenski period pored domaćih proizvoda, u ponudi nudi i voćne sokove poreklom iz Austrije, keks iz Bugarske, čips iz Grčke, testenine i maslinova ulja iz Italije, deterdžente iz Turske, suncokretovo ulje iz Rusije, kao i čokolade proizvedene u Poljskoj.

Podsetimo, francuski "Intermarche" koji pripada grupaciji "Les Mousqetaires" za poslednje dve godine povukao se sa tržišta Balkana prodavši sve maloprodajne objekte u Rumuniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini i na Kosovu. Sa ukupno 3600 objekata trgovac je treći lanac po veličini u Francuskoj a posluje i na tržištima Portugala, Belgije i Poljske.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum