Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti BG: Više od 100 BILLA supermarketa do kraja 2016. godine

BG: Više od 100 BILLA supermarketa do kraja 2016. godine

''BILLA'' u Bugarskoj nastavlja ekspanziju otvaranjem drugog maloprodajnog objekta u gradu Pazardžik koji broji više od 100.000 stanovnika.

"Srećan sam što danas otvaramo 99 supermarket u Bugarskoj. Uvek nastojimo da ponudimo kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama. Naše kupce svakog meseca očekuje 1.000 artikala na specijalnim akcijama", istakao je direktor ''BILLA Bugarska'', Bojko Sačanski.
Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini centra grada a kupcima je obezbeđen i veliki parking prostor.

Član ''Rewe Grupe'' planira da nastavi širenje maloprodajne mreže u toj državi i da broj supermarketa na kraju tekuće godine bude veći od 100.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum