Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Migros nastavlja širenje u Turskoj, Makedoniji i Kazahstanu

Migros nastavlja širenje u Turskoj, Makedoniji i Kazahstanu

Turski trgovinski lanac ''Migros'' ostvario je rast prodaje od 16.6% u 2015. godini.

Neto dobit pre operezivanja, kamata i amortizacije u protekloj godini iznosi 189 miliona evra. Kompanija je u prošloj godini otvorila novih 257 maloprodajnih objekata. Na tržištu Kazahstana otvorena su tri supermarketa dok su u Makedoniji otvorena pet, među kojima su i ''Ramstore Express'' marketi. ''Migros'' je samo od početka 2016. godine otvorio i 30 supermarketa na matičnom tržištu, čime je broj prodavnica dostigao 1.427.

Kompanija planira da tokom ove godine nastavi sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem novih 150 objekata.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum