Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lidl uskoro kreće da gradi i prvi objekat u Novom Sadu

Lidl uskoro kreće da gradi i prvi objekat u Novom Sadu

Nemački lanac supermarketa ''Lidl'' uskoro će početi izgradnju prvog maloprodajnog objekta u Novom Sadu, a drugog u Srbiji. Na parceli na uglu Bulevara Evrope i Bulevara vojvode Stepe koju je kupio pre četiri godine, izgradiće supermarket površine 2.000 kvadrata koji će raspolagati sa 100 parking mesta.

Iako su mnogi mediji preneli vest da se otvaranje ''Lidla'' u Smederevu očekuje krajem ovog meseca, prema našim saznanjima, objekti ovog lanca neće uskoro biti otvoreni. Trgovinski lanac je nedavno završio izgradnju svog prvog objekta u Srbiji koji se nalazi u Smederevu, ipak, u pitanju je test filijala koja će do otvaranja prvih 20 objekata služiti kako bi se ''Lidl'' predstavio svojim budućim poslovnim partnerima kao i zaposlene u njemu.

Prošlo je šest godina od otvaranja kancelarije ''Lidla'' u Srbiji i pet od kupovine prvog placa u Zrenjaninu. Kompanija je svo vreme nailazila na prepreke koje joj nisu dozvoljavale brže probijanje na našem tržištu i otpočinjanje poslovanja. U vreme dok je ''Lidl'' kupovao placeve i ispitivao naše tržište, sa njega su se povukli ''Interex'', ''KTC'', ''Casino supermarche'', ''Tuš'' ''Mr.Bricolage'' i drugi.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum