Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Turski lanac MADO ulazi na Grčko tržište

Turski lanac MADO ulazi na Grčko tržište

Turski maloprodajni lanac "Mado" uskoro otvara svoj prvi maloprodajni objekat u Grčkoj, koji će se nalaziti u blizini Bele kule u Solunu.

U ponudi će se nalaziti kafa, sladoled, bombone, baklave i drugi Turski tradicionalni proizvodi. "Mado" trenutno poseduje 400 prodavnica-caffe poslastičarnica od kojih je 300 u Turskoj i 100 u Australiji, Rusiji, UAE, Maleziji, Azerbejdžanu, Saudijskoj Arabiji i Kuvajtu.

Nakon otvaranja prvog objekta u Solunu, predstavništvo Turske kompanije u Grčkoj planira da sledeće objekte otvori u Atini, kao i na ostrvima Krit, Mikonos i Santorini.
Ukoliko sve bude išlo po planu, otvaranje prvog "MADO" objekta na grčkom tržištu očekuje se odmah nakon Uskrsa, ističu iz Grčko-Turske privredne komore.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum