Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Renoviranje DIS hipermarketa u Lazerevcu

Renoviranje DIS hipermarketa u Lazerevcu

DIS hipermarket u Lazarevcu će u prve tri nedelje meseca marta proći kroz temeljan proces renoviranja. Radovi su već u toku, a nakon njihovog završetka Lazarevčane će dočekati potpuno novi enterijer.

Ovo je nastavak opsežnog projekta u okviru koga su u prethodne dve godine brojni marketi najvećeg domaćeg trgovinskog lanca već dobili novi izgled. Primenjena rešenja su istovetna onim sa kojima se kupci sreću u novootvorenim DIS objektima. Uz rafove kojki su visinom i međusobnim razmakom prilagođeni potrebama savremenog kupca, posebna pažnja je poklonjena osvetljenju i rashladnim vitrinama koje štede energiju, čime je još jednom potvrđena jasna opredeljenost DIS-a ka društveno odgovornom poslovanju.

Pijaca i pekara su takođe segment u kome ništa nije prepušteno slučaju, a osnovni pojam koji ih karakteriše je svežina. Lazarevac na ovaj način dobija market u kome će se njegovi stanovnici osećati kao da kupuju u nekoj od radnji na razvijenom zapadnom tržištu. DIS naravno ostaje dosledan svom sloganu „Platićeš manje“, što potrošači znaju i umeju da cene, navode iz ove kompanije.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum