Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren Shopping Gallery Centar u Samoboru

Otvoren Shopping Gallery Centar u Samoboru

Američka kompanija Silverleaf Dva otvorila je prvi trgovački centar u Hrvatskoj Shopping Gallery koji se nalazi u Samoboru.

Centar se nalazi na samom istočnom ulazu u grad Samobor. Svoje trgovine su otvorili poznati brendovi među kojima su: Muller, C&A, TAKKO Fashion, Galileo, CCC, JYSK, KIK i drugi. Objekat se prostire na 8.500 kvadratnih metara i raspolaže sa 300 parking mesta. Vrednost američke investicije iznosi 10 miliona evra i zaposlila je više od 100 radnika.

Građani Samobora više neće imati potrebu da odlaze u Zagreb kako bi obavili veći deo kupovina, ističu iz Shopping Gallery Centra koji se nalazi u ulici Petra Krezimira 4, u blizini Plodina i Konzum marketa.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum