Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena ekskluzivna IDEA London prodavnica

Otvorena ekskluzivna IDEA London prodavnica

Tradicionalni britanski proizvodi, pivo, čajevi, biskviti, samo su deo bogate ponude u IDEA London prodavnici, koja je svečano otvorena 5. marta u ulici Kralja Milana br. 28. u Beogradu.

U asortimanu novootvorenog objekta se nalazi i veliki izbor BIO proizvoda, gotovih jela, kao i domaći i regionalni ekskluzivni proizvodi poput sireva i šunke. Enterijer nove IDEA prodavnice je unikatno oslikan, a mlado i moderno osoblje usluživaće buduće kupce od 00 do 24h.

Povodom otvaranja, IDEA je u saradnji sa Gradom Beograd organizovala Idea festival „London u Beogradu“. Potez od Terazija do Slavije, bilo je mesto susreta generacija koje su se pridružile festivalu i uživale u zabavi, muzičkom programu i drugim zabavnim sadržajima.

Idea London koncert

U skladu sa svojim društveno odgovornim poslovanjem, ova manifestacija je uveličana donacijom kojom je IDEA podržala dečije malo pozorište Duško Radović u iznosu od 1.010.385 dinara.

„Svi oni koji vole urbano, drugačije, moderno, u IDEA London prodavnici pronaći će po nešto za sebe, od nezaboravnog doživljaja do jedinstvenog asortimana“, poručuje ovaj trgovac.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum