Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Grčka: VASILAGAS novo ime 3B Markets-a

Grčka: VASILAGAS novo ime 3B Markets-a

Regionalni grčki trgovinski lanac 3B Markets od nedavno posluje po novim imenom Vasilagas.

Vlasnička struktura u kompaniji Vasilagas A.E. se nije menjala i u pitanju je samo rebrendiranje svih maloprodajnih objekata. Trgovac se odlučio i da kupcima ponudi veći izbor poznatih grčkih i inostranih proizvođača, pa su na policama ovog lanca sve prisutniji brendovi ION, Alfa, Papadopoulos, Ifantis, Axe, Dove, dok je robna marka manje prisutnija u odnosu na prošlogodišnji period.

Vasilagas A.E. sa sedištem u Solunu spada u regionalne trgovinske lance, koji posluje kroz male markete ali i kroz nekoliko velikih trgovačkih centara. Kompanija je osnovana 1994. godine i u početku se bavila uvozom prehrambenih proizvoda, 2006. godine otvara svoje prve maloprodajne objekte.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum