Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena mlečna hala na pijaci „Skadarlija“

Otvorena mlečna hala na pijaci „Skadarlija“

„Gradske pijace“ otvorile su novu mlečnu halu na pijaci „Skadarlija“ u Beogradu. Veliku novinu predstavljaju tablice sa imenom i prezimenom proizvođača, mesto iz kojeg dolazi, kao i veterinarski broj, što će dodatno pružiti sigurnost i garanciju kupcima.

„Na 20 pijaca koje posluju u okviru preduzeća započete su investicije, tako da će 2016. godina, za pijace biti godina obnove i izgradnje. Osnovni cilj je da pijace, kao centre trgovine hranom, osavremenimo i da pijačnu opremu dovedemo u besprekorno stanje“, izjavio je direktor tog preduzeća Ivan Sočo.

Pored postavljanja novih i funkcionalnih rashladnih vitrina, obavljeni su molersko-farbarski radovi, zamenjena je rasveta i postavljeni su uređaji koji će obezbediti bolju klimatizaciju prostora i prijatnu kupovinu. Pijaci „Skadarlija“ predstoji lepši i novi izgled, imajući u vidu da je planirano asfaltiranje pijačnog platoa i postavljanje repariranih tezgi, navode iz preduzeća.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum