Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi Hiper Kort

Otvoren novi Hiper Kort

Kompanija Fructa Trade iz Dervente, otvorila je 24. po redu Hiper Kort tržni centar, koji se nalazi u Banja Luci.

Na prostoru nekadašnjeg OBI centra, trgovačka kompanija je otvorila Kort market, dok se u sklopu centra nalazi i veliki broj partnera koji su otvorili svoje maloprodajne objekte. Direktor Duško Reljić je prilikom otvaranja izjavio da je objekat jedan od najmodernijih na tržištu Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, kao i da će kupci biti zadovoljni jednom kompletnom uslugom u njemu. Pored supermarketa, prisutni su i poznati brendovi DM, Tom Tailor, Deichmann i drugi.

Hiper Kort Banja Luka unutra

Objekat se prostire na 8.400 kvadrata u čiju je adaptaciju komanija investirala više od 6 miliona evra. U novootvorenom Hiper Kort centru zaposleno je oko 160 radnika. Fructa Trade je osnovan 1995. godine, trenutno se nalazi u fazi ekspanzije otvaranjem modernih trgovačkih centara a najveći i najmoderniji se nalaze u Banja Luci, Bijeljini, Brodu, Derventi, Doboju i Prnjavoru.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum