Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti CONAD planira investicije vredne 200 miliona evra

CONAD planira investicije vredne 200 miliona evra

Italijanski lanac supermarketa CONAD, planira nove investicije od 200 miliona evra.

CONAD je od prošle godine prisutan i na tržištu Kosova, na kome planira da otvori veliki broj maloprodajnih objekata, dok je u regionu prisutan i na tržištu Albanije na kome već poseduje veliki broj manjih i većih marketa. Italijanska grupacija planira da u narednom periodu izgradi i poslovni centar vredan 25 miliona evra, dok će veći deo planiranih sredstava izdvojiti za širenje maloprodajne mreže kao i za renoviranje postojećih maloprodajnih objekata.

Trgovac je osnovan 1962. godine, a trenutno poseduje više od 3000 objekata u Italiji, Albaniji, San Marinu, Kosovu i Kini. Pojedini artikli iz asortimana njihove robne marke Conad prisutni su na srpskom i crnogorskom tržištu u objektima Univerexport, Aroma i CONTO.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum