Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Brend IDEA stiže u Crnu Goru

Brend IDEA stiže u Crnu Goru

U skladu sa novom poslovnom politikom Koncerna Agrokor, Mercator-CG uvodi na tržište Crne Gore novi brend IDEA.

Rebrendiranje objekata će se odvijati u više faza, a prva je započeta u Herceg Novom, gde je otvoreno 19 IDEA marketa. „Cilj nam je da kao dobar komšija budemo deo svakodnevnog života svojih kupaca – uslugom, ponudom, ambijentom u radnji, da pokažemo da smo destinacija za kupovine prema različitim potrebama. Aktivnostima usmerenim prema lokalnoj zajednici želimo da budemo njen sastavni deo koji unapređuje život sugrađana. Jedinstveni program lojalnosti pomaže nam da u najvećoj meri odgovorimo na specifične potrebe vernih kupaca“, ističu iz Mercator CG.

Posebno mesto u ponudi imaće širok asortiman proizvoda privatne marke K Plus u različitim kategorijama.
Odnos sa potrošačima ćemo graditi i van „IDEA“ prodavnica, kroz brojne donacije lokalnim zajednicama, i sponzorstva sportskih klubova, o čemu će biti više riječi u narednom periodu, navodi trgovac.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum