Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena prva "Skroz Dobra Pekara" u Novom Sadu

Otvorena prva "Skroz Dobra Pekara" u Novom Sadu

Prvi maloprodajni objekat lanca "Skroz Dobra Pekara" otvoren je 7. marta u Novom Sadu.

U moderno uređenom prostoru na adresi Bulevar oslobođenja 95, u tržnom centru Dalton, kupcima će ponuditi veliki izbor hleba, peciva, kolača, sendviča, pića kao i dnevno kuvana jela i roštilj. Radno vreme novootvorenog objekta je od 00 do 24h.

Lanac pekara trenutno posluje sa 33 objekata u okviru preduzeća Trgocentar d.o.o. koje se bavi proizvodnjom i prodajom, kroz lanac pekara i supermarketa. "Skroz Dobra Pekara" je prisutna u Beogradu, Pančevu, Smederevu, a sada i u Novom Sadu.

Skroz Dobra Pekara unutra

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum