Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti METRO program prakse za diplomce u distributivnim centrima

METRO program prakse za diplomce u distributivnim centrima

Kompanija Metro Cash & Carry Srbija i ove godine nastavlja sa programom praksi u svojim distributivnim centrima, namenjenim diplomcima u Srbiji.

Svi oni koji smatraju da diplomiranjem nisu završili svoju misiju, spremni su za dodatno usavršavanje i žele da preuzmu odgovornost za svoju budućnost, mogu da se prijave za program prakse u kompaniji METRO Cash & Carry.

Kriterijum za prijavu je završen fakultet, odlično znanje engleskog jezika, ali i želja za uspehom, novim izazovima i daljim usavršavanjem. Zainteresovani mogu poslati svoje biografije i motivaciono pismo na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Oni koji ispune navedene kriterijume, kroz stručnu praksu dobiće priliku da unaprede svoje znanje i steknu kvalifikacije za različite pozicije u okviru distributivnih centara kompanije.

Činjenica je da 80 odsto svih onih koji pohađaju METRO praksu na kraju i ostanu da rade u kompaniji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum