Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Roda centar se otvara i u Kragujevcu

Roda centar se otvara i u Kragujevcu

Prvi prodajni objekat Merkatora u Kragujevcu "Roda centar" biće otvoren 30. avgusta. To je najavila direktorka "Merkator-S d.o.o." Stanka Čurović i navela da će Kragujevac dobiti objekat površine 30.000 kvadratnih metara. "U izgradnju prvog Roda centra biće investirano 20 miliona evra, a u njemu će biti uposleno 300 radnika, izjavila je Čurovićeva.

Prema njenim rečima, "Roda centar" će, uz "Roda megamarket", na površini od 3.000 kvadratnih metara, imati i standardne "Merkator" sadržaje. Imaće prodavnicu bele tehnike i artikala za kuću i domaćinstvo na 1.200 kvadrata, prodavnicu sportskog tekstila i opreme "Intersport", prodavnicu muške i ženske konfekcije "Modiana", parfimeriju "Bjutiku" i dečje igralište "Lumpi".

"Pored toga, potrošačima u Kragujevcu ponudićemo u više od 60 prodavnica domaću i stranu brendiranu robu, kao što su tekstil, obuća, odeća, igračke, ribolovačka oprema, računarska oprema, ali i poštu, apoteku, ugostiteljske objekte i drugo", najavila je Čurovićeva.

 

Izvor: B92

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum