Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delez Srbija zapošljava mlade diplomce

Delez Srbija zapošljava mlade diplomce

Kompanija Delez Srbija, vlasnik maloprodajnih lanaca Maxi, Tempo i Shop&Go ove godine organizuje peti ciklus Retail Management Training programa za mlade, talentovane i ambiciozne kojima je cilj da steknu iskustvo u profesionalnom i dinamičnom radnom okruženju i pripreme se za buduću karijeru.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti na: prijavazaposao.delhaize.rs do 30.aprila, uz uslov da imaju manje od dve godine profesionalnog iskustva, kao i da su završili visoku školu ili fakultet. Ovaj program je deo prakse Delhaize Group svuda u svetu, a mladim i obrazovanim kandidatima se pruža mogućnost da uključivanjem u program steknu praktično znanje i iskustvo u oblasti trgovine.

Svi  kandidati su od početka uključeni u rukovodeće pozicije sektora operacija, gradeći na taj način lični liderski potencijal. Tokom svake faze kandidati dobijaju individualni plan karijere na kome rade zajedno sa mentorom i on obuhvata niz obuka neophodnih za rešavanje tehničkih zadataka, ali i brojne soft skills obuke koje će im pomoći da budu uspešni rukovodioci. Po završetku programa polaznici mogu dalje da se profesionalno grade, u zavisnosti od ličnih afiniteta, i na nekoj drugoj poziciji u okviru sektora operacija Delez Srbije.

Prvih 6 meseci programa kandidati dobijaju posao vođe smene u Maxi supermarketu, nakon čega nastavljaju da grade karijeru u maloprodaji na poziciji zamenika poslovođe u Shop&Go prodavnicama, da bi poslednju godinu programa proveli na poziciji poslovođe maloprodajnog objekta.

Selekcija zainteresovanih kandidata će se obaviti u svim gradovima u kojima posluju Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnice. Prijave na prijavazaposao.delhaize.rs

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum