Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Beograd dobija novi tržni i edukativni centar vredan 6 miliona evra

Beograd dobija novi tržni i edukativni centar vredan 6 miliona evra

Beograd će do kraja godine dobiti tržni i edukativni centar u koji će preduzeće "Jablanica MP d.o.o." investirati oko 6 miliona evra.

Na parceli u prigradskom naselju Boleč, kamen temeljac su položili Član Gradskog veća Dragomir Petronijević i vlasnik "Jablanica MP" Mališa Milićević. Objekat će biti izgrađen u tri faze: pored tržnog centra, biće podignuta i hladnjača za pakovanje polugotovih i gotovih jela iz pekarske industrije kao i edukativni centar.

"Domaći investitor godinama nije mogao da realizuje investiciju zbog administrativnih problema", istakao je Petronijević i zahvalio se investitoru na strpljenju.
Budući centar će zaposliti 200 radnika a rok za završetak radova je 31. decembar tekuće godine.

Prva faza obuhvatiće izgradnju 3.300 kvadrata, dok će posle treće faze biti izgrađeno ukupno 8.000 kvadrata korisnog prostora. Početku radova je prisustvovao i predsednik opštine Grocka, Stefan Dilberović, koji je tom prilikom izjavio da je urađen i plan detaljne regulacije za privrednu zonu u Vrčinu, gde se pored Ikee očekuje veliki broj novih investicija.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Foto: Gročanski glasnik

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum