Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi salon Forma Ideale u Kruševcu

Otvoren novi salon Forma Ideale u Kruševcu

Salon Forma Ideale svečano je otvoren u ulici Zore Petrović 11a u naselju “Ujedinjene nacije” u Kruševcu.

U savremeno koncpiranom izložbeno–prodajnom prostoru koji je uređen u skladu sa inovativnim trendovima, na preko 2.000 kvadrata izloženi su pločasti i tapacirani nameštaj i dekoracija, uz popuste i do 45% i mogućnost kupovine uz odloženo plaćanje. Posebno interesovanje kupci su pokazali za najpopularnije modele iz nove izvozne kolekcije za 2016. koja je nedavno promovisana na sajmu nameštaja u Kelnu.

Kupci u novom salonu Forma Ideale u Kruševcu mogu kupovati uz odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, platnim karticama banaka, kao i preko administrativne zabrane. Svi kupci koji je već ne poseduju, mogu da se prijave za IDEALNU KARTICU, koja im u narednim kupovinama, ukoliko dosegnu limit, omogućava dodatni popust na naredne kupovine. Pored nameštaja, u novom salonu Forma Ideale u Kruševcu izložen je i asortiman Conforma.

Forma Ideale Krusevac unutra

Novi salon Forma Ideale u Kruševcu otvoren je radnim danima i subotom od 8 do 21 sat, kao i nedeljom od 10 do 18 sati, a za prvih 150 kupaca pripremljeno je posebno iznenađenje.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum