Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena nova TFY prodavnica

Otvorena nova TFY prodavnica

"Tiffany Production" nastavlja širenje svoje maloprodajne mreže otvaranjem prodavnice u Novom Sadu koja se nalazi u Zmaj Jovinoj 23.

''Novi vizuelni identitet prati našu poslovnu strategiju i kontinuirano ulaganje u razvoj novih, modernijih, osveženih koncepata prodajnih prostora. Već svima prepoznatljivi TFY maloprodajni objekti postali su brend za sebe. Kada je u pitanju koncept kolekcija ''Tiffany Production'' ima uspešan i kreativan tim, poznate i iskusne dizajnere, ujedinjene na istom zadatku, da promovišu stil, modu i kvalitet namenjen ženama i muškarcima'', ističu iz ove kompanije.

Tiffany interior

Otvaranjem nove, ''Tiffany'' na našem tržištu posluje sa 35 prodavnica i dve outlet radnje. ''Tiffany Production'' je osnovana 1982. godine a prisutna je i na tržištima Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine kao i Rusije na kojima poseduje više od 30 prodavnica.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum