Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Imlek predstavio asortiman sireva na „Balkan Cheese Festival-u“

Imlek predstavio asortiman sireva na „Balkan Cheese Festival-u“

Kompanija Imlek je učestvovala na trećoj izložbi autohtonih sireva „Balkan Cheese Festival“.

 

Posetiocima je predstavljen širok asortiman sireva ove kompanije, od dobro poznatog Grekosa do noviteta poput Gravijere, Pekorina, Monastira i mnogih drugih. Imlek je, na festivalu čija je ideja da široj publici ukaže na važnost očuvanja tradicionalnih prehrambenih proizvoda, prikazao sireve koji su tradicionalno na tržištu dugi niz godina i novitete iz mlekare u Makedoniji.

Za pripremu ukusnih specijaliteta od sira bila je zadužena popularna food blogerka Katy The Cook, koja je gostima demonstrirala primenu Imlek proizvoda na raznim trpezama. Posetioci festivala imali su priliku da probaju ukusu Grekos sira, polutvrdih Imlekovih sireva – Gaude, Edamaca, Iriskog sira, Trapista, Pivničkog sira i tvrdih sireva od kravljeg i ovčijeg mleka – „Pecorina“, Kajmakčalana, Gravijere i Monastira.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum