Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti PEVEC ulazi u nekadašnji BAUMAX centar

PEVEC ulazi u nekadašnji BAUMAX centar

Hrvatski trgovac PEVEC zatvara svoj dosadašnji objekat u Osijeku i useljava se novi nekadašnji BAUMAX centar.

Na prostoru nekadašnjeg BAUMAX centra na 10.000 kvadrata na adresi Kneza Trpimira 24, PEVEC će 17. marta otvoriti svoj novi objekat kupcima. U novom prodajnom centru naći će se veći asortiman bele tehnike i malih kućnih aparata, elektronike, keramike, sanitarija, laminata i drugog građevinskog materijala. PEVEC na dan otvaranja svojim posetiocima priprema brojne zabavne programe i poklone za račune veće od 400 kn.

Podsetimo, BAUMAX AG se povukao sa tržišta Hrvatske na kome je bio prisutan sa centrima u svim većim gradovima. PEVEC se nalazi u fazi ekspanzije nakon višegodišnjih problema u poslovanju. Trenutno je prisutan na 19 lokacija u Hrvatskoj, dok je pre dve godine ušao u zakup prostora pri MERCATOR centrima, potpisivanjem ugovora sa Agrokorom.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum