Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova dizajnerska linija "Gorenje by Starck"

Nova dizajnerska linija "Gorenje by Starck"

Nakon dizajnerskih linija Ora-Ito, Karim Rašid i Paolo Pinanfarela, kompanija Gorenje je započela saradnju sa Filipom Starkom (Philippe Starck), jednim od najpoznatijih dizajnera današnjice i lansirala novu dizajnersku liniju "Gorenje by Starck", koja kako se navodi "u fokus stavlja praktičnost i dizajn proizvoda i čini život kvalitetnijim".

Kolekcija obuhvata rerne, ploče, aspiratore, frižidere i druge uređaje identičnog dizajna, pa tako svako može kreirati svoju jedinstvenu kuhinju. Minimalistički dizajn sa nerđajućim čelikom i visoko reflektujućim staklom je odraz potrošačeve ličnosti, doma i životnog stila koji se savršeno stapa sa okruženjem.

Stark ističe da je ovom kolekcijom rešen paradoks, jer aparate osim tehnološke besprekornosti, karakterišu komfor i toplina, a linija je dizanirana tako da odražava razičite životne stilove i ličnosti.

„Uvereni smo da će jedinstvena dizajn linija koju potpisuje Filip Stark povećati prepoznatljivost i imidž brenda Gorenje. Kako su svi prozvodi podržani najsavremenijom tehnologijom i najvišom energetskom efikasnošću Gorenja, uvereni smo da će zadovoljiti i najzahtevnije potrošače“ – poručili su iz Gorenja.

Dizajnersku liniju Gorenje by Starck možete pronaći u više maloprodaja bele tehnike širom Srbije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum