Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta otkupila tendersku dokumentaciju za Zagrebčanku

Delta otkupila tendersku dokumentaciju za Zagrebčanku

Kompanija "United Europe ulaganja", vlasništvo srpske Delte, otkupila je tendersku dokumentaciju za hrvatsku “Zagrepčanku” i ponude će dostaviti do predviđenog roka, 29. avgusta, potvrđeno je u Delti.
Hrvatski "Jutarnji list" preneo je informaciju da je Delta, pored sedam drugih preduzeća, zainteresovana za kupovinu polovine Zagrapčanke koja ima 100.000 kvadratnih metara prostora. Javno otvaranje ponuda biće obavljeno 29 avgusta.

Već je ranije iz Holdinga puštena informacija da je Delta zainteresovana za kupovinu Zagrepčanke. Prema poslednjim informacijama, Delta aktivno traži u središtu Zagreba dovoljno veliko zemljište da sagradi najveći šoping-centar u Hrvatskoj, po uzoru na onaj u Sloveniji u koji je uložio 250 miliona eura.

Zainteresovani preduzetnici će morati da ponude najmanje 25 miliona evra, a kako je navedeno u tenderu, kupac zemljišta će potom morati da osnuje zajedničko trgovačko društvo u koju će uneti kupljenu nekretninu kao kapital, preneli su hrvatski mediji.

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum