Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Deseta Tudors radnja u Srbiji

Deseta Tudors radnja u Srbiji

U tržnom centru Ušće, TUDORS je otvorio svoju četvrtu radnju u Beogradu, a desetu u Srbiji.

Na svečanom koktelu povodom otvaranja desete po redu TUDORS radnje u Srbiji, brojne javne ličnosti i mediji uživali su u oazi namenjenoj isključivo muškom delu populacije među kojima su bili i ambasador Turske, njegova ekselencija Mehmet Kemal Bozaj i potpredsednik Vlade Republike Srbije Rasim Ljajić.

TUDORS je brend namenjen svim muškarcima nastao u Turskoj pre tri godine kao mala porodična firma. U izuzetno kratkom periodu firma je postala poznata širom Evrope, a sada i u Srbiji. TUDORS broji ukupno preko 200 radnji i prisutan je u Turskoj, Iraku, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Poljskoj, Nemačkoj, Kipru, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Tudors Ušće otvaranje

Pored klasičnih, modernih i elegantnih, strukiranih i poslovnih košulja, ovaj brend u svojoj ponudi ima i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima, polo majice, kravate, leptir mašne, dugmad za manžetne i kaiševe po povoljnim cenama.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum