U Subotici otvoren prvi Shoppi retail park u Srbiji

Shoppi Subotica otvaranje

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i direktor MPC Properties-a Thomas H. Villadsen, danas su u Subotici svečano otvorili prvi u nizu Shoppi Retail Park u Srbiji. 

Shoppi Retail Park zauzima površinu od 10.000 kvadratnih metara, a ukupna vrednost investicije iznosi oko 10 miliona evra. Park će biti otvoren svih sedam dana u nedelji od 09 do 23 časova, a karakteriše ga odlična ponuda internacionalnih i domaćih brendova, među kojima su H&M, New Yorker, C&A, Legend, Sportina, Tom Tailor, Takko, Deichmann, Shoestar, Office Shoes, Sport Vision, Streetsport, Studio Moderna, zatim optičarska radnja Diopta, Benu apoteka, DM drogerija, kao i IDEA supermarket, Laguna knjižara, a za one najmlađe tu su Menda garderoba za decu i Toyzz igračke. Sve prodavnice imaju direktan ulaz sa centralnog parkinga koji ima kapacitet za 300 vozila.

Shoppi retail park presecanje vrpce

„Izgradnja, odnosno otvaranje prvog modernog trgovačkog centra u gradu - Shoppi Retail Parka vidljivi je znak da Subotica napreduje, te da se reafirmiše kao centar trgovine. Ostvarena je izuzetno dobra i kvalitetna saradnja između različitih nadležnih službi u okviru gradske vlasti i investitora, kompanije MPC Properties. Za Suboticu je izuzetno važno što je u retail parku posao našlo 200 naših sugrađana“, izjavio je gradonačelnik Subotice Jene Maglai.

„Shoppi Retail Park je izgrađen u rekordnom roku. Za tačno osam meseci i jedan dan od postavljanja kamena temeljca došli smo do otvaranja. Upravo danas, na svečanom otvaranju, se posebno možemo pohvaliti informacijom da je Shoppi Retail Park 100% izdat, da ga karakteriše odlična ponuda internacionalnih i domaćih brendova, što samo potvrđuje njegov značaj i poslovni potencijal. On predstavlja investiciju vrednu svake pažnje, kako na finansijskom planu, tako i na planu razvoja lokalne zajednice. Zahvaljujem se gradonačelniku Subotice, kao i svim institucijama gradske uprave na izuzetnoj saradnji i podršci u procesu dobijanja svih potrebnih dozvola“, izjavio je direktor MPC Properties-a Thomas H. Villadsen.

Unapređenim doživljajem kupovine, lokacijom i pristupačnim cenama širokog asortimana proizvoda, Shoppi Retail Park u Subotici teži da bude omiljena lokacija kupovine za sve potrošače iz regije Severne Bačke, ali i na teritoriji cele Vojvodine.

Shoppi Retail Park predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju kompanije MPC Properties pored Ušće Shopping Centra, Immo Outlet Centra i mnogih drugih retail i poslovnih objekata. Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.