Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Renovirana Roda Merkur počela sa radom u Novom Sadu

Renovirana Roda Merkur počela sa radom u Novom Sadu

Lepša i sa bogatijom ponudom Roda Merkur u Novom Sadu, na adresi Rumenačka 150, dočekala je u četvrtak, 17. marta od 8 časova, brojne potrošače u preuređenom i savremeno opremljenom prostoru.

Posebno iskustvo kupovine u prodajnom prostoru većem za gotovo 1.000 kvadratnih metara i sa još bogatijom ponudom iz svakodnevnog asortimana, omogućiće potrošačima kvalitetnu porodičnu kupovinu na jednom mestu, posebno na odeljenjima pijace, delikatesa, kozmetike i nove Roda&Riba ribarnice koja u potpuno novom ambijentu nudi širok asortiman sveže morske i rečne ribe. Potpuno novo odeljenje tehnike sa više od 1.000 novih artikala za opremanje doma ili kancelarije obradovaće i one najzahtevnije, dok će najmlađima osmeh izmamiti odeljenje igračaka Dream factory, jer u Rodi igra nikad ne prestaje.

Kako bi nagradila vernost svojih potrošača, Roda je pripremila veliki broj akcija i poklona, pa će svi oni koji kupovinu obave do 20. marta imati 10% popusta na kupovinu, dok će do 19. marta uz duple bodove na Super Kartici, svaka 100. kupovina biti besplatna.
Nova Roda Merkur prodavnica biće na raspolaganju svim potrošačima od 7 do 22 časa, svih 7 dana u nedelji, tokom cele godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum