Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IDEA Super i u Subotici

IDEA Super i u Subotici

IDEA je u Subotici, u sklopu SHOPPI ritejl parka, na adresi Segedinski Put 88, u četvrtak 17. marta u 10 časova otvorila svoju prvu Super prodavnicu u ovom mestu.

Nova IDEA Super prodavnica prostire se na gotovo 800 kvadratnih metara prodajnog prostora i svim potrošačima nudi široku ponudu proizvoda kako bi omogućila kvalitetnu kupovinu na jednom mestu.

Brojna iznenađenja, kao i zabavni sadržaji očekivali su i ovoga puta verne potrošače. Sve do 20. marta svaka 100. kupovina biće besplatna, a prvih 100 kupaca je na dan otvaranja na poklon dobilo popularnog „čupka“. IDEA je dan pre otvaranja svojim sugrađanima delila pozivnice, koje omogućavaju 10% popusta na ceo asortiman, dok su najveći ljubitelji vitamina i svežih namirnica, za kupovinu više od 5kg voća i povrća na poklon dobili voćni koktel po izboru.

Idea Subotica Shoppi

Sve one čiji račun je prelazio iznos od 2.000 dinara IDEA je obradovala poklon kartom za obilazak Ergele Kelebija, dok su potrošači koji su kupili bilo koja dva vina Zvonko Bogdan na poklon dobili vaučer za obilazak istoimene Vinarije.
Mališani u IDEA super prodavnici su u periodu od 10 do 17 časova imali priliku da ih kroz radionice iscrtavanja lica, zabavlja i veliki broj animatora.

Oni malo stariji su uživali u modnoj reviji i nastupu DJ muzičara, a od 17 do 18 časova upriličen je i nastup Sare Jo, a odmah nakon nje nastupio je i Željko Joksimović, na radost svih prisutnih.

Nova IDEA prodavnica, jedina je prodavnica Super formata od 8 koliko ih ima u Subotici, a biće na raspolaganju svim potrošačima od 9 do 22 časa, svih 7 dana u nedelji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum