Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "Delta Maxi Banja Luka" otvorila market u Bijeljini

"Delta Maxi Banja Luka" otvorila market u Bijeljini

Kompanija Delta Maxi Banja Luka otvorila je u četvrtak prvi Maksi market u Bijeljini u Republici Srpskoj. Maxi market u Bijeljini, obuhvata površinu od 2.500 metara kvadratnih i u ponudi ima 20.000 artikala najpoznatijih domaćih i svetskih proizvođača, saopšila je ta kompanija, a prenosi agencija Onasa. U objektu su, kako se navodi, zaposlena 64 radnika.

Povodom otvaranja maksi marketa, u narednih sedam dana potrošače očekuje specijalno sniženje do 50 odsto za grupu najprodavanijih proizvoda, kao i brojne promocije i vredni pokloni.
Kompanija Delta maksi otvorila je 15. jula ove godine u Jajcu prvi supermarket "maksi" u Federaciji Bosne i Hercegovine (BiH), površine 2.000 kvadratnih metara.
Beogradska kompanija Delta maksi u Bosni i Hercegovini posluje od 11. jula 2007. godine, kada je preuzela banjalučku trgovinsku kompaniju Tropik-maloprodaja, za 35 miliona evra.

 

Izvor: Beta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum