Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Špar Slovenija: Ostvareni dobri rezultati u 2015. godini

Špar Slovenija: Ostvareni dobri rezultati u 2015. godini

Špar, drugi najveći trgovinski lanac na slovenačkom tržištu planira da tokom ove godine otvori svoju stotu filijalu, nakon pozitivnih rezultata u protekloj godini.

Generalni direktor "Špar Slovenija", Igor Mervič, izrazio je zadovoljstvo što je kompanija za proteklih 25. godina poslovala bez gubitaka. "Špar" je u Sloveniji tokom 2015. godine ostvario neto dobit od 18.4 miliona evra. Trgovac je u prošloj godini otvorio 5 novih i tako godinu završio sa 97 prodavnica.

U septembru 2015. godine, otvorena je prva franšizna "Špar" prodavnica, a u planu je da se tokom 2016. nastavi njihovo širenje.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum