Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gradske pijace: Beograd dobio i drugu mlečnu halu

Gradske pijace: Beograd dobio i drugu mlečnu halu

Nakon završetka radova na uređenju i poboljšanju uslova za prodaju, otvorena je mlečna hala na pijaci u Mirijevu, u prisustvu Ivana Soča direktora "Gradskih pijaca".

"Mlečna hala je opremljena sa 17 novih rashladnih vitrina, sa po dva prodajna mesta, koje su funkcionalnije i komfornije od prethodnih, imajući u vidu da nove imaju veći prostor za izlaganje i sladištenje robe. U hali su izvršeni i molersko-farbarski radovi i generalno cišćenje koje podrazumeva detaljno pranje i dezinfekciju rashladnih vitrina, prozora, vrata, podnih i zidnih pločica", rekao je Ivan Sočo.

Potpuno novi izgled i bolji uslovi za prodaju obezbeđeni su nedavno i u mlečnoj hali na pijaci "Skadarlija" gde su postavljene 34 nove rashladne vitrine, navode iz "Gradskih pijaca".

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum