Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti EKO Serbia podržala BELhospice kampanju za izgradnju prvog hospisa u Srbiji

EKO Serbia podržala BELhospice kampanju za izgradnju prvog hospisa u Srbiji

Kompanija EKO SERBIA podržala je BELhospice kampanju za prikupljanje sredstava za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji.

Leo D'аеs, belgijski ambasador u Srbiji i predsednik Odbora pokrovitelja BELhospice kampanje, zajedno sa generalnim direktorom kompanije EKO SERBIA, Goranom Dejanovićem, postavio je prvu donatorsku kutiju koje će od danas biti na EKO pumpama u Beogradu i okolini. Sva prikupljena sredstva biće usmerena za izgradnju prvog hospisa u Srbiji. Ovom prilikom gospodin Dejanović je rekao: „Velika nam je čast da uvek pomažemo onima kojima je pomoć potrebna a posebno smo ponosni na ovaj projekat budući da su onkološki pacijenti u Srbiji jedna od najugroženijih grupa. Nadamo se da će se mnoge kompanije i pojedinci pridružiti ovoj humanitarnoj akciji“.

BELhospice je u novembru 2015. godine započeo veliku kampanju pod sloganom Budi tu! za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji, ustanove za smeštaj onkoloških pacijenata čije je simptome bolesti nemoguće kontrolisati u kućnim uslovima, u kojoj će pacijentima biti pružen najviši nivo usluga palijativnog zbrinjavanja.

Kompanija EKO SERBIA a.d. osnovana je u septembru 2002. godine kao članica poslovne grupe Hellenic Petroleum, energetskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope. U Srbiji je uložila preko 100 miliona evra a zapošljava preko 800 ljudi. Danas u Srbiji kompanija posluje kroz mrežu od 53 benzinske stanice i planira da nastavi sa ekspanzijom, sa ciljem da proizvodi i usluge kompanije budu dostupne širom zemlje.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum