Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Yuhor otvorila tri nova maloprodajna objekta

Kompanija Yuhor otvorila tri nova maloprodajna objekta

Kompanija Yuhor otvorila je tri nova maloprodajna objekta pod brendom Yuhor Dućani.

Novootvoreni objekti se nalaze u Beogradu, Boru i Smederevskoj Palanci i nude veliki izbor Yuhor proizvoda: šunke, viršle, salame, premium salame, kobasice, paštete, mortadele, dimljene proizvode kao i gotova jela. Novi objekat u Begradu nalazi se na adresi Koste Glavinića bb, gde je ujedno predstavljen novi dizajnirani tip Dućana.

Od 1902. godine, Yuhor je posvećen dobrom ukusu ali je i prepoznatljiv kao kompanija koja svojim potrošačima uvek nudi nešto novo. Yuhor Dućani novi su i jedinstveni koncept na tržištu, koji omogućava da na jednom mestu ponude celokupan Yuhorov asortiman, ističu iz kompanije.

Yuhor ducani unutra

U planu je da se nastavi sa daljom ekspanzijom kako bi se broj objekata do kraja tekuće godine povećao na 80.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum