Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercadona otvara novih 60 supermarketa

Mercadona otvara novih 60 supermarketa

Lanac supermarketa Mercadona je otvorio tri nova supermarketa, a do kraja godine planira da otvori ukupno 60 maloprodajnih objekata.

Španska trgovačka grupacija je u 2015. godini posedovala 1.574 maloprodajna objekta. Tokom ovog meseca, otvoreni su objekti u Sevilji, na ostrvu Menorka i u pokrajini Toledo. Otvaranjem nove, lanac je na ostrvu Menorka sada prisutan sa ukupno 48 prodavnica. Mercadona planira da u širenje maloprodajne mreže investira oko 650 miliona evra.

Maloprodajni lanac je osnovan 1977. godine i zapošljava više od 75.000 radnika a kupcima nudi i online kupovinu kao i dostavu na kućnu adresu.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum