Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Šoping Centar Karaburma dobija velikog konkurenta

Šoping Centar Karaburma dobija velikog konkurenta

Šoping Centar Karaburma, nekadašnji Merkur Centar, beleži manju posećenost za poslednjih godinu dana nezvanično saznaje Retail Serbia.

Početkom jula prošle godine, slovenačka kompanija Merkur zatvorila je svoj maloprodajni objekat koji se nalazio u sklopu današnjeg SCK.

Zatvaranjem Merkura, beležimo daleko manji promet, pogotovo do kraja prošle godine, situacija je sada nešto malo bolja, ali ni približna onoj od pre godinu i više dana“, kaže nam jedan od prodavaca iz jednog od lokala u centru.

Prostor koji je zauzimao Merkur stoji sablasno prazan i u mraku, dok je u samo jednom malom ograđenom delu Roda izložila program za dom i baštu i bicikle. Pored Rode, u sklopu centra posluju i nemački lanac drogerija DM, TAKKO, C&A, DEICHMANN, Forma Ideale, JYSK, prodavnice mobilnih telefona, igraonica za decu, Telenor, SBB, restoran, apoteka, knjižara i drugi.

Da li će i ko zakupiti slobodan prostor koji već duži vremenski period stoji prazan, od menadžmenta centra nismo uspeli da dobijemo odgovor. Na samo nekoliko stotina metara od njega, uveliko se izvode radovi na izgradnji jednog od najvećih šoping centara u Srbiji koji će nositi ime Belgrade Plaza, a čije je otvaranje planirano tokom sledeće godine.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum