Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Špar premašio promet od 2 milijarde evra na italijanskom tržištu

Špar premašio promet od 2 milijarde evra na italijanskom tržištu

Holandski maloprodajni lanac Špar, saopštio je, da je u prošloj godini na italijanskom tržištu u širenje maloprodajne mreže investirao više od 100 miliona evra.

Ukupan promet premašio je 2 milijarde evra, što je povećanje od 5,5%. Kompanija je u protekloj godini otvorila novih 25 i renovirala 18 maloprodajnih objekata svih formata sa kojima posluje: dešpar, eurošpar i interšpar. Brend Špar je na italijanskom tržištu prisutan od 1959. godine.

Špar je holandski multinacionalsni trgovinski lanac koji raspolaže sa 12500 prodavnica i franšiza u 35 zemalja širom sveta.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum