Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Zepter kupio najstariju nemačku fabriku noževa

Zepter kupio najstariju nemačku fabriku noževa

Kompanija Zepter International (Cepter Internešenal) saopštila je da je kupila najstariju nemačku fabriku noževa Feliks iz Solingena za 120 miliona evra.

Preuzimanje fabrike je počelo još 2012. godine, a nedavno je švajcarska kompanija Cepter postala vlasnik proizvođača noževa. Noževi i drugi proizvodi fabrike iz Solingena izvoze se u više od 60 država sveta. Fabriku je 1843. godine osnovao Karl Gustav Feliks kao malu porodičnu kovačnicu koja je ubrzo prerasla u jednu od najčuvenijih fabrika noževa u svetu.

Noževi se proizvode ručno i tokom obrade prolaze kroz 45 različitih faza. Sva sečiva kale se "zamrzavanjem” ili u vakuumu, a potom se bruse i poliraju do visokog sjaja.

Izvor: B92

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum