Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Univerexport: Trgopromet ponovo u centru Subotice

Univerexport: Trgopromet ponovo u centru Subotice

Trgopromet, brend kompanije Univerexport, otvorio je 24. marta novi i moderni maloprodajni objekat na adresi Trg cara Jovana Nenada 2-4.

Novi Trgopromet objekat doneo je 30 novih radnih mesta, a potrošačima mogućnost da svoju kupovinu obave na 4 prodajne kase, od ponedeljka do petka od 7 do 21 čas i nedeljom od 7 do 14 časova.

46. po redu Trgopromet objekat i 127. po redu maloprodajni objekat Univerexport Grupe potrošačima nudi sveže meso sa domaće farme koje se nikada ne uvozi i nikada ne zamrzava, uvek sveže voće i povrće, kao i široku lepezu proizvoda koji se mogu kupiti na odloženo plaćanje i do 180 dana bez obzira na iznos kupovine. Ukupan broj od oko 8.000 artikala ispuniće sve potrebe jednog tradicionalnog i savremenog domaćinstva.

Trgopromet Subotica unutra

Povodom svečanog otvaranja svaka 100-ta kupovina bila je gratis, uz brojne poklone i iznenađenja u prepodnevnim i popodnevnim časovima.

Grupa Univerexport krajem narednog meseca proširuje svoju prodajnu mrežu otvaranjem još jednog objekta u Sremu, tačnije Sremskoj Mitrovici.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum