Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Jumbo obeležava 30. godina postojanja

Jumbo obeležava 30. godina postojanja

Najveći lanac robnih kuća za decu i dom u jugoistočnoj Evropi, grčki JUMBO, obeležava 30. godina postojanja.

„Kompanija Jumbo S.A. osnovana je 1986. godine, danas je lider u njenom sektoru i stalno rastuća kompanija. Broj zaposlenih je u stalnom porastu i trenutno ih je blizu 5.000, od čega nešto više od 4.000 stalno zaposlenih. Mladima pružamo mogućnost zaposlenja bez iskustva, kako bi se kroz školovanje i rad u našim maloprodajnim centrima usavršili ali i kako bi im otvorili mogućnost da veoma brzo napreduju“, ističu iz ove Grčke kompanije.

Prva robna kuća otvorena je u mestu Glifada, nadomak Atine. U početku je trgovac bio orijentisan samo na dečiji program, dok se u poslednjih deset i više godina asortiman u njegovim objektima znatno uvećao, pa se pored dečijeg programa, mogu naći i stvari za dom i baštu, kancelarijski materijal kao i veliki izbor sportskog programa. Sa 75 robnih kuća, Jumbo je danas prisutan u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Kipru, Makedoniji, Albaniji i na Kosovu. Jumbo centri su popularni i među našim turistima koji borave u Grčkoj a oni koji se izdvajaju su svakako kod solunske luke i u blizini Ikee (Solun). Samo u atinskoj regiji trgovac poseduje 25 robnih kuća, dok na pojedinim ostrvima poseduje i po dva trgovačka objekta.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum