Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti PDM Agro fruit: Osam miliona evra profita u 2015. godini

PDM Agro fruit: Osam miliona evra profita u 2015. godini

Jedan od najvećih distributivnih centara za preradu voća i povrća u Srbiji, kompanija „PDM Agro fruit” ostvarila je osam miliona evra profita u protekloj godini.

Poslovna misija PDM Agro fruit d.o.o. Pudarci, kao savremenog distributivnog centra za promet voća i povrća, ogleda se u objedinjavanju proizvodnje voća i povrća iz ovog dela Srbije, njihovog skladištenja, prerade, pakovanja i plasmana kako na domaće tako i na ino tržište, pod jedinstvenom robnom markom „Zdravo iz Srbije“, ističu iz kompanije.

Prilikom današnjeg obilaska pogona direktora kompanije, Dragana Pantelića, Gradskog menadžera Gorana Vesića i predsednika opštine Grocka Stefana Dilberovića, Pantelić je istakao da se trenutno izvozi u Rusku Federaciju i Evropu, kao i da kompanija trenutno broji 40 radnika koji su u stalnom radnom odnosu, dok je još njih 120 zaposleno u sezoni. Svaki dan preradimo i spakujemo oko 150 tona voća ali bez novih ulaganja nećemo moći da se nametnemo na tržištima.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum