Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi talas projekta READY TO LEAD u kampaniji METRO Cash & Carry

Novi talas projekta READY TO LEAD u kampaniji METRO Cash & Carry

Jedan od najvećih svetskih veleprodajnih lanaca, METRO Cash&Carry, pruža priliku mladima da steknu međunarodno profesionalno iskustvo i učestvuju u novom ciklusu projekta Ready2Lead koji kompanija sprovodi u okviru programa METRO Potentials.

Ovaj program nudi mogućnost dvogodišnjeg usavršavanja u zemlji i inostranstvu, svima koji su u protekle tri godine diplomirali na nekom od fakulteta ekonomskog ili turističkog usmerenja, a nakon toga i mogućnost zaposlenja na menadžerskoj poziciji u kompaniji METRO.

Odabrani kandidati iz Srbije pridružiće se kandidatima iz 26 METRO zemalja koji će učestvovati u dvogodišnjem školovanju i programu pripreme za preuzimanje menadžerskih funkcija unutar METRO Grupe. Edukacija i sticanje praktičnog iskustva odvijaće se u Srbiji i u inostranstvu, uključujući i Dizeldorf gde se nalazi centrala kompanije METRO Cash & Carry.

Prijave su otvorene do 30. maja 2016, a zainteresovani kandidati mogu poslati svoje radne biografije i motivaciono pismo na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum