Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi Maxi supermarket u Kajmakčalanskoj ulici na Vračaru

Otvoren novi Maxi supermarket u Kajmakčalanskoj ulici na Vračaru

Delhaize Serbia je otvorila Maxi supermarket u Beogradu na adresi Kajmakčalanska 24.

Novi supermarket na Vračaru ima radno vreme svakog dana od 07.30 do 21 časova, osim nedelje kada je otvoren do 15 časova, a kupce će posluživati na pet kasa.

Svim kupcima su na raspolaganju odeljenja delikatesa kao i veliki izbor sireva, peciva, svežeg i pakovanog mesa. Novi supermarket u Kajmakčalanskoj koji se prostire na više od 707 kvadratnih metara nudi širok asortiman najpoznatijih domaćih i inostranih proizvoda, kao i Delezovih privatnih robnih marki. Moderna, funkcionalna i ekonomična oprema obezbeđuje čuvanje kvaliteta namirnica, kao i celokupne životne sredine.

Delhaize Serbia je članica međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group, čije je sedište u Belgiji i koji je posluje na tri kontinenta: Evropa, Amerika i Azija. Delhaize Serbia posluje kroz formate Maxi supermarket, Tempo, Tempo Express i Shop&Go, a ukupna mreža broji više od 390 prodajnih objekata.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum