Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Počela rekonstrukcija Kalenić pijace

Počela rekonstrukcija Kalenić pijace

Kalenić pijaca u Beogradu će nakon rekonstrukcije koja je nedavno počela dobiti novi izgled. U toku radova koji će se odvijati u četiri faze i trajati dve godine, pijaca se neće zatvarati.

U prvoj fazi biće uklonjeni montažni objekti iz ulice Maksima Gorkog. U drugoj fazi, koja će početi krajem ove ili početkom sledeće godine, gradiće se novi prostor koji će biti natkriven između dve kapije na pijaci, dok će se u trećoj fazi izvršiti rekonstrukcija mlečne hale. U toku poslednje faze rekonstrukcije, izvešće se radovi na pijačnom platou sa kamenim kockama.

"Uporedo sa radovima na ovoj pijaci, radi se i na asfaltiranju pijaca Zvezdara i Skadarlija, kao i na popločavanju Zemunske pijace i pijaci Dusanovac, dok se na pijaci Banovo brdo izvode radovi na delu za prodaju namirnica životinjskog porekla", istakao je Ivan Sočo, direktor Gradskih pijaca.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum