Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Izgradnja Belgrade Plaza šoping centra teče po planu

Izgradnja Belgrade Plaza šoping centra teče po planu

Izgradnja Belgrade Plaza šoping centra teče po planu a u međuvremenu su napravljeni i novi ugovori o zakupu prodajnog prostora.

Novi ugovori o zakupu su potpisani sa zakupcima kao što su PS Fashion, Galileo, apoteka Benu i O'Brock. Pored navedenih kompanija zaključeni su i ugovori sa mnogim lancima iz sektora mode, obuće, dečje i sportske opreme. Neke od kompanija sa kojima su zaključeni ugovori po prvi put ulaze na srpsko tržište dok su druge već prisutne na tržištu Srbije.

U narednim nedeljama je planirano da se objavi spisak i drugih zakupaca.

Belgrade Plaza - gradnja u toku

"Belgrade Plaza" šoping mol se gradi u Višnjičkoj ulici na Karaburmi gde će se prostirati na 32.000 kvadratnih metara prodajne površine. Otvaranje centra planirano je u 2017. godini. 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum